• +387 (030) 511 565
  • info@beezone.ba
  • Bosanska 131 Travnik
Digital cities
PRAKTIČAN PRISTUP DIGITALNOM UČENJU

PRAKTIČAN PRISTUP DIGITALNOM UČENJU

U Srbiji se održava trening kamp na temu digitalnog učenja, u okviru programa “Digital Cities”, u kojem učestvuje i Centar za edukaciju mladih.

Četrdesetak učesnika intenzivno radi na imanju Mokrin House, prvom i najnaprednijem ruralnom habu u našem regionu i savršenoj lokaciji za tu vrstu programa.

Neke od tema treninga su upravljanje digitalnim proizvodima, timska kultura, blockchain i strateški marketing za digitalna preduzeća.

Sve radionice, sesije i predavanja vode stručnjaci iz branše koji su postigli odlične rezultate u oblasti digitalnih i kreativnih industrija.

Trening kamp je ujedno i prilika za korisnike projekta, koji su se prijavili za dobijanje kolaborativnih grantova, da se pripreme za implementaciju njihovih projekata sa partnerima iz Velike Britanije.

Cilj programa “Digital Cities”, koji finansira British Council je povezivanje gradova Zapadnog Balkana sa gradovima Ujedinjenog Kraljevstva, te umrežavanje start-up-a, co-working space-a i organizacija koje rade na polju razvoja digitalne tehnologije, odnosno inovacija u digitalizaciji administracije i obrazovanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *