• +387 (030) 511 565
  • info@beezone.ba
  • Bosanska 131 Travnik
Vijesti
MODUL O PREZENTOVANJU POSLOVNE IDEJE

MODUL O PREZENTOVANJU POSLOVNE IDEJE

 

Proteklog vikenda polaznici naše BeeZone Startup akademije družili su se sa Helenom Habdija, koja trenutno radi za DotForge, Tech4Good startup akcelerator u Velikoj Britaniji.

Helena je našim budućim poduzetnicima pokazala kako napraviti dobru prezentaciju poslovne ideje, na šta trebaju staviti poseban naglasak, šta je suvišno, te kako se najbolje pripremiti za usmenu prezentaciju. Polaznici Akademije imali su priliku kroz vježbu prezentovati svoje poslovne ideje, pa su tako započeli pripremu za pitching, odnosno stvarnu prezentaciju, koja će odlučiti o prolasku njihovih ideja u sljedeći ciklus.

Druženje sa Helenom bilo je od velike koristi za naše polaznike, te će im, vjerujemo, pomoći da se što bolje pripreme za Demo Day i ubijede komisiju da je baš njihova ideja ta koja će biti uspješna na tržištu.

I ovaj modul realizovali smo uz podršku Fondacije za međunarodnu razvojnu saradnju Swisscontact, koja je dovela Helenu u naš biznis inkubator.

Edukaciju poduzetnika u okviru BeeZone Startup akademije, realizujemo kroz projekat “TRIK za nove mogućnosti u zapošljavanju i poduzetništvu”. “TRIK” se realizuje u sklopu projekta “Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini”, koji finansira Europska unija, a implementira Međunarodna organizacija rada (ILO).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *