• +387 (030) 511 565
  • info@beezone.ba
  • Bosanska 131 Travnik
Vijesti
BiHUB kamp

BiHUB kamp

Odlična prilika za sve poduzetnice stiže ovog aprila! U saradnji sa partnerima, Centar za edukaciju mladih Vas poziva na besplatni dvodnevni BiHUB kamp namijenjen isključivo ženama u poslovnom svijetu. BiHUB kamp će se održati 15. i 16. aprila u Hotelu Plivsko jezero u Jajcu, a nudi umrežavanje, razmjenu iskustava i razvoj ključnih vještina za uspjeh u poduzetništvu.

Namijenjen je iskusnim i manje iskusnim poduzetnicama s ciljem umrežavanja, peer-to-peer podrške te sticanja dodatnih znanja i kompetencija iz oblasti poduzetništva kroz interaktivne radionice, edukativne sadržaje, razgovore, prezentacije i razmjenu iskustava i dobrih praksi.

Za učešće se možete prijaviti putem online OBRASCA  najkasnije do 27. marta 2024. S obzirom da je broj mjesta ograničen, savjetujemo Vam da s prijavom požurite i osigurate si mjesto u našem kampu.

Prijava podrazumijeva aktivno učešće u cjelokupnom dvodnevnom programu.

U kamp su uključeni obroci i noćenje u Hotelu Plivsko jezero u Jajcu u velikim dvokrevetnim sobama (check-in 14. 04., check out 16. 04.).

Projekat su kreirali Kulturno izobraževalno društvo PiNA, @Centar za edukaciju mladih – CEM, Centar za obrazovanje i druženje Jajce – COD, Linnovate i Katapult.

#BIHUB #razvojnosodelovanje Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve RS / Slovenian Ministry of Foreign and European Affair