Polaznici naše BeeZone Start-up akademije u petak su imali priliku upoznati se sa novim temama, bitnim za razvoj i uspjeh njihovih biznis ideja.

U okviru drugog modula BeeZone Start-up akademije, Prof. dr. Jamila Jaganjac, dekanica Fakulteta poslovne ekonomije Travnik održala održala je predavanja na teme „Poslovanje u početnoj fazi i pretpostavke za uspješan biznis“, „Osnove marketinga i upoznavanje tržišta sa proizvodima/uslugama“, „Razvoj biznisa/organiziranje, upravljanje ljudima, zamke razvoja, udruživanje“ i „E-poslovanje“.

Cilj ovog modula bio je educirati naše polaznike o razvoju biznis ideje u početnoj fazi, kako usmjeriti njen razvoj u pozitivnom smjeru, te kako iskoristiti resurse tržišta i koji su to najbolji načini za plasiranje novih proizvoda i usluga.

Vjerujemo da će polaznici naše akademije maksimalno iskoristiti znanje koje su dobili i primijeniti ga  u razradi i unapređenju svojih biznis ideja.

Predavanja su realizovana u sklopu projekta „TRIK za nove mogućnosti u zapošljavanju i poduzetništvu“, koji finanasira Europska unija, a sprovodi Međunarodna organizacija rada (ILO).